avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi ale salariatilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi ale salariatilor

Buna ziua ,

as dori sa stiu daca exista vreun act normativ care sa regelmenteze o distanta maxima pentru care angajatorul poate deconta cheltuielile cu deplasarea unui salariat de la domiciliu la locul de munca , in conditiile in care Contractul Colectiv de munca nu are o asemenea prevedere.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:03, 21 Aprilie 2016
Nu exista niciun text de lege care sa prevada asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ni se poate deconta transportul la serviciu ? oanaportar oanaportar O institutie publica care realizeaza si venituri proprii poate deconta transportul zilnic al salariatilor de la domiciliu la serviciu si retur ... (vezi toată discuția)
Diurna pentru deplasari interne ruxandram ruxandram Buna ziua, Angajatorul meu urmeaza sa ma trimta la o deplasare interna timp de 2 zile, fara cazare(noatea revin in orsaul de domiciliu si plec din nou a doua ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta institutie publica valih1013 valih1013 buna seara, lucrez la o institutie publica aflata la o distanta de 30 km de domiciliu. Am pus problema decontarii navetei dar seful meu mi-a spus ca naveta se ... (vezi toată discuția)