avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... se acorda indemnizatie marita la concediu crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

se acorda indemnizatie marita la concediu crestere copil cu handicap pana la 3 ani?

buna ziua.
as dorii sa stiu daca se va marii din iulie si indemnitatia pentru concediul de crestere copil cu handicap pana la 3 ani?
Cel mai recent răspuns: Denysa88 , utilizator 16:04, 22 Aprilie 2016
Indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC) se va mari numai daca 85% din media veniturlor nete pe cele 12 luni din baza de calcul este mai mare decat indemnizatia pe care o primiti acum.
eu primesc 600 lei deoarece am lucrat 2 ore pe zi.

eu am inteles ca minimul indemnizatiei va fii 1062 lei.

in acest caz eu tot 600 voi primii?
Dupa intrarea in vigoare a modificarilor aduse OUG 111/2010, veti primi 1063 lei.
am inteles.
multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil mariaelena1999 mariaelena1999 Buna ziua, Sunt in CCC dar am iesit din scoala,deci beneficiez de minimul de suma (600 de lei),dupa noua lege mi se va marii la 1062 sau nu? ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mireille_is mireille_is Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca eu in ultimele 12 luni am avut 2 joburi cu norma partiala de munca, 6 ore la o firma respectiv 2 ore la o firma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil teodorabalan teodorabalan Buna ziua.Sunt angajata la o societate comerciala cu 2 ore pe zi si cu un salariu modic de 120lei si urmeaza sa nasc.As vrea sa stiu care este cuantumul ... (vezi toată discuția)