avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat fiscal

Cum se obtine un certificat fiscal necesar inmatricularii unei motociclete daca nu s-a platit taxa mai mult timp (proprietarul motocicletei a vandut-o si aceasta a trecut pe la mai multi care nu au inmatriculat-o - au trecut mai multi ani ; cel de pe cartea de identitate a scos-o de la fisc-in baza unui contract de vanzare-cumparare.Acesta mai poate obtine un certificat fiscal pentru ca ultimul proprietar sa o poata inmatricula (intocmind un nou contract de vanzare-cumparare cu cel de pe cartea de identitate ?
Cum sa procedez , vreau sa o inmatriculez .
Cel mai recent răspuns: pelinorius , utilizator 20:45, 21 Aprilie 2016
Daca cel care a detinut bunul mobil,
cel de pe cartea de identitate a scos-o de la fisc-in baza unui contract de vanzare-cumparare
,pe cale de consecinta acesta nu mai poate solicita certificat fiscal pentru instrainare bun pe care nu il mai are in evidenta
Nu exista totusi nici o modalitate de a intra in legalitate ? Nu cred ca sant singurul in aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. numele meu este cristian. am si eu o problema si sper sa ... Petru-Cristian Petru-Cristian Buna. Numele meu este Cristian. Am si eu o problema si sper sa gasesc o rezolvare. De vreo 2 ani (2021) am achizitionat o motocicleta cu tot cu acte (carte, ... (vezi toată discuția)
Transfer proprietate motocicleta nemteanul1980 nemteanul1980 Buna ziua, Revin cu o problema ridicata si anul trecut si pe care nu am rezolvat-o inca. Voi incerca sa dau un context mai detaliat acum: In vara anului ... (vezi toată discuția)
Fiscal - înstrăinare nobo nobo Va salut, Am tot cautat pe forum dar nu am înțeles foarte bine și am nevoie de puțin ajutor în a cumpăra o mașină și o motocicleta. Ultimile 2 ... (vezi toată discuția)