Spre sfarsit devara 2015 un prieten de-al meu a furat un telefon, si mi-a spus si mie si eu am zis ok nu ma bag, traba ta! Si la furat.
Si cand ala nu si-a mai gasit telefonul ne-a dus pe toti la politie, si de frica ca trbe sa mergem a doua zii sa dam declaratie la politie seara i-am dus telefonul inapoi si am spus ca l-am gasit in iarba!
Acuma a aflat adevaru ca noi am pus la calu sa furam telefonul si a zis ca o sa mergem la politie! Sunt speriat!
Si vreau sa mentionez ca telefonul a fost recuprat in seara aceea, si a trecut mult timp din vara 2015 si plus ca si-a vandut telefonul si si-a luat altul.
fapta de furt inca exista daca va impacati cu parte pana la primul termen de judecata sau cand dosarul este la politie/parchet se dispune clasarea/incetarea procesului penal si nu mai patiti nimic. Dar in caz contrar veti fi trimisi in judecata pentru furt, respectiv complicitate la furt.
Complice help
Ovidiustar
Spre sfarsit de vara 2015, am fost cu mai multi prieteni la baie la Mures, am fost cu Cosmin, Mihai, Luci, Alex, Cristi si eu. Eu cu Luci eram cei mai buni ... (vezi toată discuția)
Complice
Ovidiustar
Spre sfarsit de vara 2015, am fost cu mai multi prieteni la baie la Mures, am fost cu Cosmin, Mihai, Luci, Alex, Cristi si eu. Eu cu Luci eram cei mai buni ... (vezi toată discuția)