avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Procedura insolventa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Procedura insolventa

La 18 mai 2009 fost deschisa procedura insolventie fata de o firma la care am de incasat ceva creante.Procedura nu a fost deschisa de debitor ci de unul din creditori.Eu am aflat tocmai zilele acestea de deschiderea acestei proceduri dar nu printr-o notificare legala.Termenul de depunere a cererilor de creanta afost 18 iulie 2009.Pe 18 aug se va afisa tabloul provizoriu.Ce pot face pentru a fi inscris si eu in Tabloul creditorilor.O eventuala contestatie pentru ca nu am fost instiintat de procedura?Daca da,rog un model si procedura de depunere.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ADRIANA PRICOPE , Avocat 15:51, 12 August 2009
Nu stiu daca puteti face contestatie, in conditiile in care deschiderea procedurii insolventei se publica in Buletinul procedurilor de insolventa, pe care il gasiti pe site-ul ORC.
Acolo gasiti doar ca este un dosar de insolventa cu debitorul dvs..
Pentru a obtine mai multe informatii trebuie sa fiti abonat si cred ca nu e cazul.
Eu zic sa incercati sa faceti o declaratie de creanta.Taxa judiciara de timbru este de 39 lei +timbre judiciare 0,30 lei
Trimiteti-mi sub forma de mesaj privat adresa dvs. de mail si va trimit un model de declaratie de creanta.
Bafta!
in cererea de inscriere la masa credala trebuie mentionat ca nu ati fost notificat de catre lichidator de deschiderea procedurii si ca nu va aflati in culpa pentru nedepunerea cererii in termen.
mie mi s-au admis astfel de cereri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model notificare lichidator stanceni stanceni Buna ziua As dori sa ma ajutati cu un model de notificare pentru lichidator prin care sa aduc la cunostinta acestuia faptul ca firma de a carui lichidare se ... (vezi toată discuția)
Taxa declaratie creanta mara2010 mara2010 Daca am formulat declaratie de creanta si m-am inscris la masa credala a unei societati aflate in insolventa si am atasat copiile dupa facturi si taxa ... (vezi toată discuția)
Inscrierea la masa credala titirca titirca La care tribunal pot sa depun o cerere de inscriere la masa credala si in cate exemplare se trimit documentele? (vezi toată discuția)