avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Telefon ascultat - legalitate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Telefon ascultat - legalitate

am fost angajat din anul 2007 pana in anul 2015 in M.A.I. in anul 2009 a venit audit intern si a verificat documentele intocmite, acestia au stabilit ca in anul 2007 au fost modificari la angajarea mea in cadrul M.A.I. la proba sportiva. acestia au sesizat D.N.A. dupa care a inceput ancheta, am fost chemat la sediul D.N.A in calitate de martor, am dat 2 declaratii si asta a fost tot. in anul 2013 acesti a trimis cazul la tribunalul militar bucuresti unde am fost chemat in calitate de martor pentru judecarea persoanelor care au fost in comisia respectiva.T.M.B a dispus condamnarea persoanelor anchetate cu suspendare iar instanta a dispus revenirea la starea initiala a examenului. in anul 2015 s-a facut recurs la curtea militara de apel bucuresti iar acestia a mentinut sentinta data de tribunalul militar bucuresti. la insistentele angajatorului prin consilierul juritic am fost sfatuit sa intervin in proces la curtemilitara ca persoana ale caror drepturi au fost vatamate. am fost trecut in rezerva in 2015,printr-un ordin de trecere in rezerva ca subiter, ulterior am fost sunat de fostul angajator dupa 19 zile ca sa-mi dea o completare la primul ordin prin care se spune ca se revine la gradul care l-am avut cand eram in armata, adica nu am fost niciodata angajat in M.A.I. am actionat in judecata angajatorul la tribunalul bucuresti in contencios - administrativ pt cele doua ordine de trecere in rezerva s.a judecat cauza in decembrie anul trecut si instanta a dat motivarea ca tribunalul militar bucuresti a procedat cum trebuie. acum am facut recurs la curtea de apel bucuresti. trebuie sa va spun ca marti am fost la tribunalul militar bucuresti si am citit dosarul in care am avut calitatea de martor si acolo am vazut ca procurorul a dispus sa am telefonul ascultat, mediul ambiental, localizarea sau urmarirea prin G.P.S. si inregistrari video pe o perioada de 1 luna zile - este legal?. va multumesc pentru atentia acordata cu respect.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 12:27, 22 Septembrie 2016
Legalitatea dispunerii mandatului de interceptare trebuie analizat în funcție de probele de la dosar.
Ultima modificare: Joi, 21 Aprilie 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Supravegherea tehnica a dispus-o un judecator de drepturi si libertati, nu procurorul, el doar a cerut incuviintarea supravegherii.
~ Conținut șters la cerere ~
pai nu am primit nimic, nici o instiintare nimic.
Nici nu trebuia sa primiti. Incheierea prin care s-a autorizat supravegherea tehnica trebuie sa fie la dosar.

Dar ati mai primit raspuns la intrebarea dvs.

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare marturie mincinoasa vio99 vio99 Am fost chemat la o declaratie de un procuror in calitate de martor in august 2011 unde am mentionat printr-o declaratie scrisa ca am participat cu alti ... (vezi toată discuția)
Declaratii de martor Bosscostelino Bosscostelino Buna ziua. Am fost citat ca martor intr-un dosar penal pe 28.02.2019, In anul 2010, am fost audiat la Parchet de catre procuror in acest dosar, apoi dosarul a ... (vezi toată discuția)
Raspundere civilă delictuala edyyy10 edyyy10 Subiect: RĂSPUNDERE CIVILĂ DELICTUALĂ A STATULUI Mă numesc David Elena, am peste 50 ani. Pe motive de origine socială am fost prigonită toată viaţa. ... (vezi toată discuția)