avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbarea functiei ocupate cu studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbarea functiei ocupate cu studii superioare

Buna!Ma puteti ajuta intr o problema?Lucrez de cca 1 an si 3 luni la o firma de productie filtre de aer.Am fost angajat anul trecut în ianuarie cu un salariu net de 1000 ton plus tichete de masa,aveam o perioadă de proba ,funcția operator masini automate si semiautomate.După 3 luni mi a a mărit salariul la 1300ron net plus tichete de masa si am trecut pe o perioadă nedeterminată dar aceeasi functie de operator.Lună aceasta mi a a mărit salariul la 2900ron brut,sunt un fel de responsabil productie,dar doar cu vorba pt ca de fapt sunt tot operator.Mi a a spus ca deoarece am studii superioare m ar putea trece in actul adițional ca si analist calitate insa eu vreau alta functie deoarece dl as pleca la alta firma sa am ce prezenta in cv ul meu.Întrebarea e dk este adevarat ca nu ma pot încadra pe alta functie,de ex responsabil productie sau masina cec.Contează încadrarea la pensie?va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:35, 24 Aprilie 2016
Parcursul dvs. la aceasta firma arata ca va faceti treaba si ca sunteti apreciat. Functiile si numele lor conteaza, dar prea putin. Fiti bun in ceea ce faceti si veti fi cautat.
La pensie va sunt luate in calcul doar veniturile ,nu si functiile detinute de-a lungul activitatii desfasurate.

Va puteti incadra pe orice functie care necesita studiile pe care le aveti.
eu am terminat management turistic si comercial....ca si ocupatie pe diploma sunt economist....intrebarea e daca la locul meu de munca in productie pot ocupa alta functie in afara de operator masini automate si semiautomate...de ex un responsabil productie sau responsabil masina cnc,etc.vamultumesc!
La locul dvs de munca ,va puteti incadra pe orice functie care necesita studiile pe care le aveti.

Puteti ocupa si acele functii mentionate de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa incluse in salariul brut b_mario77 b_mario77 Buna!Ma puteti ajuta ,va rog cu un raspuns?Daca pana acum am avut salariul brut de 1907ron si salariul net de 1300ron plus tichete de masa pe lună în ... (vezi toată discuția)
Cod cor programator cnc(masini comanda numerica) lilly11a lilly11a Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie, la ce cor COR incadrez un angajat care urmeaza sa ocupe postul de Programator CNC? Multumesc (vezi toată discuția)
Incadrarea in cm andreww andreww Lucrez la o firma care refuza sa imi treaca functia in care lucrez la ei pe motiv ca nu am certificat de calificare in acel domeniu,in CM am trecuta ca functie ... (vezi toată discuția)