avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accidentat pe trecere de pietoni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accidentat pe trecere de pietoni

Buna ziua! Va rog sa imi spuneti cum se procedeaza in urmatorul caz:
Nepoata mea a fost accidentata pe trecerea de pietoni. A fost luata de soferul care a accidentat-o si a fost transportata la spital. Politia a luat declaratie doar de la soferul care a accidentat-o si i-a spus sa astepte pana acesta o va chema pentru declaratie. (s-a intamplat luni si azi este deja vineri si nu a dat inca declaratie, in conditiile in care este constienta). Este ok sa mai astepte sau trebuie sa se duca la vreo sectie de politie?

Multumesc! Mihaela
Cel mai recent răspuns: majordom , utilizator 09:13, 25 Aprilie 2016
Va trebui sa astepte sa fie chemata de politistul care instrumenteaza dosarul.
Buna. Imi pare rau pentru nepoata dvs. Sper sa isi revina repede!
Dumneaei poate cere despagubiri in bani pe cale legala. O pot ajuta in acest sens. [Editat, daca doriti puteti sa va dati emailul in privat]
Ultima modificare: Luni, 25 Aprilie 2016
Gabriela Mihai, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier Dorofte Dana Dorofte Dana Buna seara!Vineri dimineata,intr-o intersectie am oprit la trecerea de pietoni pt a da prioritate pietonului sa treaca,in spate meu nu era nici o masina.In ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie crihan gabi crihan gabi Buna ziua, in data de 23 oct.2015 copilul in virsta de 8 ani a fost accidentat pe trecere pietoni, in urma accidentului , soferul a luat copilul si mi l-a ... (vezi toată discuția)
Dosar penal vătămare corporală din culpa Obirsie Bianca Obirsie Bianca Buna seara, Pe data de 13 decembrie am avut un accident rutier(Am lovit din spate o masina care oprise la trecerea de pietoni). O persoană din masina ... (vezi toată discuția)