avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... vanzare teren daca esti citat ca martor intr-un proces
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

vanzare teren daca esti citat ca martor intr-un proces

Buna ziua,ma poate ajuta cineva cu un raspuns , vreau sa vand o casa cu teren dar nu am reusit sa ducem actele la bun sf pt ca sunt martora intr-un proces la un vecin.mi sa spus ca pana nu este gata acel proces nu se poate face nimic.vreau sa ma indrumati daca exista o solutie.sper ca m-am exprinat corect .multumesc

Alte discuții în legătură

Ajutor.....contract vanzare-cumparare teren 14 14 Buna ziua....as avea si eu o problema destul de veche care imi da ceva batai de cap si se pare k nici domnii angajati sa ma ajute nu resusesc....si nu imi dau ... (vezi toată discuția)
Schimb de teren cu probleme cristidansrl cristidansrl Buna ziua! Ma numesc Popa Daniel si am intampinat o mica problema! In urma cu un an si jumatate am facut schimb de teren cu un vecin teren pe care nu era ... (vezi toată discuția)
Conditii vanzare imobil concesiune dlgoe00 dlgoe00 Buna ziua! Am o casa construita pe un teren in concesiune pe 49 de ani la noi in oras, pe care nu o mai pot continua sa o finisez, datorita lipsei fondurilor. ... (vezi toată discuția)