avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiinatre SRL D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiinatre SRL D

Buna ziua,

pentru infiintarea unui SRL D, se poate mentiona ca si activitate secundara - CAEN 6619, “Activităţi auxiliare intermedierilor financiare, cu exceptia activitatilor de asigurari si fonduri de pensii”; mentionez faptul ca, obiectul de activitate principal nu va fi din clasa INTERMEDIERI FINANCIARE SI ASIGURARI, dar soc. va obtine venituri si din activitatea mentionata conform CAEN 6619 si nici din celelate categorii de activitati excluse, conform legii.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:57, 22 Aprilie 2016
Activităţile interzise unui SRL-D
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod 6619 sau 7022 rbtm rbtm Sunt o persoana fizica cu intentia de a deveni consultant financiar pentru o banca. Stiu ca pot fi platita ca PF, PFA sau SRL. Intrebarea este urmatoarea ... ... (vezi toată discuția)
Cod caen secundar 6619 ContSters194995 ContSters194995 Buna ziua, M-am lovit de o speta pe care nu stiu cum sa o tratez, si anume: trebuie sa semnez contract de franciza cu cineva. Ca francizat el e obligat sa ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru srl alinapatrevita alinapatrevita Buna tuturor, va rog sa ma lamuriti si pe mine, in cazul unei SRL care din codurile CAEN le pot folosi in activitati de intermediere comerciala sau pe baza ... (vezi toată discuția)