avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pierdut numar inmatriculare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pierdut numar inmatriculare auto

Buna ziua,
Cum pot obtine un nr. auto pierdut. Mentionez ca auto este inscris pe firma, eu nu am decat actul de vanzare-cumparare. Am inteles ca doar proprietarul poate solicita un nou numar. De asemenea am inteles ca prin imputernicire poate delega pe altcineva sa se ocupe de caz. Imputernicirea trebuie sa fie obligatoriu notariala? sau fiind vorba de o firma poate imputernici pe cineva fiind suficienta stampila firmei?
Cu respect,
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 09:09, 25 Aprilie 2016
Fiind firma, legal, ar putea delega pe cineva din firma sa-i reprezinte in relatia cu serviciul inmatriculari, insa dvs. nefiind din cadrul firmei v-ar trebui procura la notar, insa trecand peste aspectul cu forma imputernicirii, in mod normal, odata ce firma a vandul bunul este evident ca nu mai are calitatea de proprietar al bunului si nici nu mai poate incheia acte juridice cu privire la bun.
in mod corect atunci cand se instraineaza un autoturism se scrie pe spatele talonului instrainat catre....X, iar X are obligatia ca in 30zile sa inscrie autoturismul pe numele sau atat la Politie cat si la Taxe si Impozite.
Fara delegatie/imputernicire din partea societatii nu puteti obtine palcuta de la Politie.
Discutati cu vanzatorul si cu siguranta se va rezolva, daca nu sunt si aspecte care sa ingreuneze "colaborarea".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talon autoturism retinut .nu sunt proprietar .helpp ContSters381991 ContSters381991 Buna seara , am achizitionat un autoturism in anul 2014 de la o persoana din apropierea orasului meu .Domnul de la care am cumparat masina lucreaza la o firma ... (vezi toată discuția)
Problema cu actele masinii hanger hanger buna ziua , m-am dus la cineva care se ocupa cu inmatriculari masina pentru a obtine numere provizorii , (rosii) si i-am dat toate actele masinii , si acum ... (vezi toată discuția)
Mutare impozit auto de la un proprietar la altul... MaximvsTM MaximvsTM Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: In anul 2004 am achizitionat un autoturism, de capacitate cilindrica mare(3000 cm3) de la o al alta ... (vezi toată discuția)