avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Actiuni dividende
Discuție deschisă în Bursa de valori

Actiuni dividende

buna ziua am si eu trei cupoane de actiuni a cate 900 de actiuni cuponul la dacia pitesti nu am mai primit dividente de prin ani96-97.ce se poate face in cum pot sa recuperez dividentele din urma unde trebuie sa apelez pentru a rezolva aceasta situatie?cum se pot vinde aceste actiuni?
Cel mai recent răspuns: petru-74 , utilizator 14:36, 24 Aprilie 2016
Dividendele neincasate din diferite motive timp de 3 ani, se prescriu (se pierd). Acum puteti sa luati legatura urgent cu cei de la sediul firmei si sa le cereti informatii despre situatia financiara, daca in ultimii 3 ani s-au alocat dividende si cum puteti intra in posesia lor. Si cum va puteti vinde actiunile pentru ca firma nu mai e cotata la bursa.
buna ziua si multumesc de raspuns dar eu sant din jud cluj stiti cumva cum as putea lua legatura cu cei de la dacia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni dacia omul70 omul70 Detin actiuni [SOCIETATE] obtinute prin alocarea cupoanelor de privatizare din anul 1996. Doresc sa stiu care sunt posibilitatile de a le valorifica (vinde) ... (vezi toată discuția)
Dividente si actiuni vaspa vaspa Detin un Certificat de actionar de la marea privatizare. Cum as putea afla daca sunt de luat dividente pe actiunile respective, cu precizarea ca pana acum nu ... (vezi toată discuția)
Cuponiada lucicasweis lucicasweis Buna seara, am cateva cupoane ramase de la tatal meu (decedat), actiunile sunt depuse la hotel Hilton.Unde pot afla valoarea actiunilor?....avand in vedere ... (vezi toată discuția)