avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare copil minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare copil minor

Evacuare copil 27 de ani.
Sant divortat in primul casatorie am 2 copil la care trebue sa platesc pensie alimentara. Mam recasatorit sotia actuala are un baiat 27 de ani cu care locuim impreuna in casa lui sotia si a fostului soti (casa acuma este in partaj) baiatul asta nu contribue la intretinerea casei cu nimic, in factura curent apa bucatarie. etc. nici nu lucreaza nu vre sa aiba servici. am ajuns in situatia ca din cauza lui nu mai pot sa trimit la fosta me sotia alocatia pentru copii. Baiatul asta face baie 2-3 ori pe zi ,manca si pleaca si (rade de noi) . factura de curent ajuns la 500 lei. Ce putem sa facem in situatia asta. copii mei sufera din cauza unui baiat de 27 de ani pentru ca nu am de unde sa trimit alocatia. Sotia are dreptul sa scoate afara din casa? Poate sa cere evacuarea din casa? Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Aprilie 2016
pendre, utilizator
Cel mai recent răspuns: pendre , utilizator 17:31, 24 Aprilie 2016
Daca sta in dreptul lui tatal lui de ce nu plateste tata intretinere? Sau pentru tata nu mai este lege sa plateasca?Numai pentru mama? DESPRE COPII MEI DE CE NU VORBIT NIMIC? EU STIU CA AM OBLIGATIA SA PLATESC PENSIE.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Aprilie 2016
pendre, utilizator
Nu, copilul asta de 27 ani nu mai trebuie intretinut de parintii sai si poate fi evacuat, dar asta daca vor parintii sai, nu dvs.
Dvs le datorati copiilor dvs intretinere.
Da vrea sotia mea sa faca evacuare. Stiu ca eu nu am dreptul sa scot acest copil afara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune-instrainare bun. adela-21 adela-21 buna ziua, o intrebare as avea in legatura cu o mostenire. Parintii mei cand s-au casatorit mama avea o fica din alta casatorie, acum 9 ani tatal meu a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as dori sa stiu ce drepturi are sotia/sotul supravetuit ... lili74a lili74a buna ziua as dori sa stiu ce drepturi are sotia/sotul supravetuit in cazul in care nu exista copii decat din casatoria anterioara asupra dreptului de ... (vezi toată discuția)
Evacuare krista56 krista56 Buna seara, sotul a cumparat un apartament din banii parintilor inainte de casatorie, in 2004. In anul 2005 s-a cununat. In cursul anului 2010 relatia s-a ... (vezi toată discuția)