avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de crestere a copilului

Buna ziua,

daca eu lucrez in Germania, sotia doreste sa vina si ea pentru 6 luni. Conform legislatiei Germane daca sta mai mult de 3 luni trebuie sa-si faca inregistrare. Mai poate beneficia de indemnizatia de crestere a copilului sau va avea Probleme?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:59, 24 Aprilie 2016
De unde sa beneficieze de indemnizatie ,din tara sau din Germania?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca german!!! ln calitate de tata pot solicita si beneficia de indemnizatia de crestere a copilului? mariusvladut78 mariusvladut78 Buna seara, Am rugamintea sa ne ajutati in legatura cu problema pe care o vom descrie mai jos: In cursul anului trecut am dat curs unei provocari si am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil si alocatie copil in strainatate elenailie elenailie Buna ziua, am si eu urmatoarele intrebari : Eu sunt in concediu crestere copil si beneficiez de indemnizatie, am optat pentru varianta pana la doi ani. ... (vezi toată discuția)
Suspendare indemnizatie pt cresterea copilului costel--22 costel--22 buna ziua, Sotia mea a lucrat in tara pana in a 8-a luna de gravidanta, dupa ce a intrat in postnatal, am luat-o cu mine in strainatate unde lucrez, avand ... (vezi toată discuția)