avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii functionare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii functionare SRL

Buna ziua.
Recent am infintat un SRL.
Doresc sa intreb ce autorizatii am nevoie pt a putea functiona ?
Ma refer la autorizatii de genul : primarie, pompieri, protectia muncii, etc....
Firma va avea un singur angajat.
Iar sediul firmei este intr un apartamant de bloc.
La sediul firmei se desfasoara urmatoarele activitati:
- 4674 Comert cu ridicata al echipamentelor si furniturilor de fierarie pentru instalatii sanitare si de incalzire
- 4615 Intermedieri in comertul cu mobila, articole de menaj si de fierarie
- 4619 Intermedieri in comertul cu produse diverse
- 4791 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet

Alte discuții în legătură

Intrebare referitoare la autorizatia de mediu hillfingerr hillfingerr Buna ziua, Tocmai mi-am autorizat si eu la ONRC urmatorele activitati: - 4619 - Intermedieri în comerțul cu produse diverse - 4613 - Intermedieri ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru alegerea codului caen szilardkesz szilardkesz Buna ziua, Intentionez sa desfasor inca o activitate decat cea principala si nu stiu care cod caen cuprinde aceasta activitate. Intentionez sa cumpar din ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt comercializarea baututilor racoritoare la sediul societatii . slk268 slk268 Fiind o societate cu domeniu de activitate constructii civile si care desfasoara servicii de spalatorie auto , pentru a comercializa la magazinul din incinta ... (vezi toată discuția)