avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1946 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Taxa vamala auto platita in anul 2006
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Taxa vamala auto platita in anul 2006

Buna ziua, am si eu o intrebare: as vrea sa stiu daca odata cu posibilitatea de recuperare a taxei auto de prima inmatriculare, se poate recupera si taxa vamala pentru un autoturism platita in anul 2006, data la care aceasta din urma era in vigoare.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:08, 24 Aprilie 2016
Nu. Taxa de mediu se restituie deoarece nu este in concordanta cu legislatia U.E.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Re-inmatriculare auto in romania (ro->de->ro): se plateste timbrul de mediu, sau nu mgastaldo mgastaldo Buna ziua, Detinem un autoturism Golf 4 care a fost inmatriculat definitiv in Romania fara plata taxei de prima inmatriculare prin decizie judecatoreasca in ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto non ue pt persoana cu dizabilitati. dignitas dignitas Buna ziua! Intentionez sa achizitionez un autoturism care se afla deja in Romania, pe numele unui cetatean roman. Masina a fost cumparata din Elvetia in urma ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism achizitionat din sua gabyy. gabyy. am achizitionat un autorism inmatriculat in sua.dar acest autoturism l-am achizitionat din romania de la proprietar si nu stiu cum se procedeaza cu ... (vezi toată discuția)