avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cadastru

buna ziua,am mostenit de la tata o suprafata de teren.in urma cu ceva timp am facut cadastru si intabularea terenului.am facut si proces verbal de tarusare,iar acum vecina terenului ma reclama la politie ca am intrat cu forta,cu abuz de putere pe terenul ei.spune ca am legaturi la primarie si de aceea am mai mult teren.ce pot sa fac in acest caz,ca eu nu pot vinde terenul din cauza dumneaiei.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:52, 25 Aprilie 2016
Buna ziua,
Politia nu prea are ce sa faca.
Ar trebui sa incerce o actiune in granituire.
Stiti cum este: "Foaie verde loboda, gura lumii sloboda!"
Lasati-o in pace.
Daca nu va intelegeti formulati actiune in granituire conf.art.560 NCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren intravilan maria1123 maria1123 Buna ziua! As dori sa cumpar un teren intavilan dar la o simpla cautare pe net am gasit doar informatii negative despre cel care vinde terenul(se pare ca a ... (vezi toată discuția)
Intretinere (udare) satii verzi dintre blocuri SebastianB SebastianB Buna ziua, Sunt foarte nou pe acest forum. M-am inscris deoarece ma lovesc de o situatie cel putin anormala. iata despre ce este vorba. Desi pe toate ... (vezi toată discuția)
Abuzurile vecinului! lorincz.stefan lorincz.stefan Cui trebuie sa ma adresez in cazul abuzurilor vecinului? De ani de zile dirijeaza apa de pe constructii in gradina noastra,ierbicideaza dealungul gardului ... (vezi toată discuția)