avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua in 20 august 2005 am cumparat o masina de spalat in rate cu buletinul,,,am platit cateva luni si apoi gata nu am mai platit....acum mi-a venit instiintare de executare si plus pe langa asta mi-au facut poprire pe salar chiar in aceeasi zi in care am primit instiintarea...ce as putea sa fac?va rog sa ma sfatuiti ce am de facut?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 17:24, 25 Aprilie 2016
Puteti formula contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de infiintarea popririi.
cat ar costa o astfel de contestatie?
as putea invoca prescriptia?
Trebuie sa depuneti contestatie la executare silita in termen de 15 zile de la comunicare. Este bine sa vada un specialist documentele inainte, dar la prima vedere pare prescris creditul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ancamois ancamois buna am primit acasa o instiintare de la firma de recuperari ca dosarul meu va fii trimis la departamentul juridic.ce inseamna asta?cand trebuie sa contest ... (vezi toată discuția)
Poprire credit neachitat lavinia_radu lavinia_radu Buna ziua.Am avut un credit luat în august 2009 unde codebitor a fost sora mea.Nu am mai putut achita ratele și acum mi a ajuns instiintare privind poprire ... (vezi toată discuția)
Prescriptie credit siri2014 siri2014 In decembrie 2007 am incheiat un credit nevoi personale cu rate pe 10 ani. In ianuarie 2009 dupa pierderea locului de munca am imcetat sa mai efectuez plati. ... (vezi toată discuția)