Dupa divort a urmat partajul juridic,eu am primit o cota de 60%,fosta sotie 40%.Eu am avut inscrisuri la dosar justificand ca am cumparat toata masa partajabila,adica apartamentul,autoturismul,garajul pt acesta si bunurile din apartament.Fosta sotie n-a avut nici-un document care sa justifice achizitionarea vreunui bun deoarece n-a avut cu ce sa cumpere,n-a avut bani,a fost casnica. Hotararea de partaj a fost pentru mine un act care putea duce la pierderea cunostintei,puteam face infarct,n-am facut,oricum am suferit si sufar f.f.f mult,deoarece fostei sotii i s-a atribuit apartamentul cu absolut toate bunurile din acesta,intr-o valoare de 80% din masa partajabila si mie garajul si autoturismul in valoare de 20% din masa partajabila si urmeaza sa primesc o sulta de la fosta sotie,care sa echilibreze loturile.Mentionez ca eu am solicitat sa mi se atribuie apartamentul cu toate bunurile din acesta cu suportarea unei sulte. Va intreb ,e legal si corect cum s-a procedat,avand in vedere ca ambele parti au solicitat apartamentul? Cum i-mi va plati sulta fosta sotie,cand ea are un venit din pensie de aprox.700 ron,eu dorind sa-mi fie achitata toata suma o singura data? in nici-un fel nu doresc sa-mi fie achitata sulta in rate. Nu s-a incalcat legea cand i s-a atribuit apartamentul fostei sotii,care avea cota de 40% si venituri totale( justificate prin inscrisuri oficiale de catre mine si aflate la dosarul cauzei),) de 9 ori mai mici decat ale mele? Desigur ca voi face apel,dar daca si acolo se considera ca hotararea luata e corecta,cui ma mai pot adresa,Domnului din cer?Nu e aceeasi justitie in Romania?
Cum sa actionez,legal,sa-mi recastig apartamentul?
Va multumesc.