avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Determinarea valorii actiunii civile
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Determinarea valorii actiunii civile

Buna seara! Ma poate ajuta cine cu un raspuns la intrebarea "cum se determina valoarea actiunii patrimoniale promovate in instanta?" .. mai ales atunci cand vorbim de exemplu despre apararea unei obligatii de a face. Cum ar putea fi evaluata valoarea acestei actiuni patrimoniale? Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Deteriorarea unui aparat al firmei in timpul exercitarii indatoririlor de munca Neag_Bobby Neag_Bobby Buna ziua, am si eu o problema si anume faptul ca, in cursul zilei de ieri dimineata in timpul lucrului am scapat pe jos un aparat foarte scump cu care lucrez ... (vezi toată discuția)
Actiunea revocatorie ma poate ajuta cineva cu o idee in legatura actiunea revocatorie a unui contract de vinzare cumparare a unui imobil; 1.daca litigiul este de natura ... (vezi toată discuția)
Buna seara- atribuire dosar altui judecator in timpul procesului yraklion yraklion buna seara , va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns concret la urmatoarea intrebare. In ce caz se poate atribuii un caz unui alt judecator , avocatele ... (vezi toată discuția)