Buna seara tuturor ! Sunt cetatean roman , dar am rezidenta permanenta in Italia unde locuiesc impreuna cu familia si loc de munca stabil , cu contract . Intre timp am primit in Romania o condamnare definitiva de 1 an inchisoare ....2 ani cu suspendare sub supraveghere pt sav infr prevazuta la art 337 ncp. Mi s a impus prezentarea la serv de probatiune ( nu stiu inca perioadele ) , niste ore de munca neremunerata si intredictia de a parasi teritoriul Romaniei fara acordul instantei . Intrebarea mea este ....daca exista anumite acorduri internationale ....sau orice alta metoda prin care sa pot sa imi execut aceste obligatii aici in Italia unde locuiesc si muncesc si nu in Romania , pentru ca altfel as pierde totul aici ! Va multumesc anticipat !
Aceste lucruri ar fi trebuit discutate dinainte. Puteti propune autoritatilor care va controleaza acest lucru si ramane de vazut daca vor accepta. Daca va aflati in Italia in momentul darii verdictului si nu ati mai intrat in Romania de atunci nu s-ar pune drept parasirea teritoriului Romaniei fara permisiune. Puteti angaja un avocat sa se ocupe cu aceste proceduri.
Perioada de încercare
czs
Buna ziua!!
Daca puteti sa imi dati un raspuns la urmatoarea problema:
-ce se intampla cu o persoana,aflata in UK si care a fost judecata si condamnata in ... (vezi toată discuția)