Nu este cazul sa va cereti dvs. scuze, noi stam aici de placere, si daca stim sa raspundem raspundem.
Nu ati raspuns la:
Se impune o intrebare: Dvs. cand ati aflat despre contract?
Si se mai impune o intrebare:
De ce si cand ati fost eliminata din imobil?
Daca nu puteti raspunde, nu raspundeti. Scopul este pentru stabilirea imprejurarilor si faptelor, altfel nu se poate trage o concluzie (oricum daca veti merge la avocat, se va intampla acelasi lucru si vor fi mult mai multe intrebari, altfel nu va poate ajuta - va recomand sa mergeti la un jurist - si este bine sa cugetati din timp la raspunsuri)
Trebuie vazut in concret in ce conditii si-a dat mama acordul si daca se va putea invoca nulitatea relativa a contractului. Actiunea este supusa prescriptiei si ca atare va sugerez sa decideti rapid. Raspuns final: nu se poate spune cu certitudine daca aveti sanse sau nu.
P.S. cu privire la ...
woopman98 a scris:
am aflat de acest contract dupa decesul tatalui 2014.
... exista o prezumtie ca mama s-a ascuns de dvs. la momentul incheierii actului, cand a semnat a fost in cunostinta de cauza, iar acum ca are probleme de sanatate, se gandeste sa se suceasca ca sa poata beneficia de serviciile dvs. de ingrijire. Daca lucrurile stau asa, nu se poate spune ca atunci cand a semnat a avut vointa viciata (zic si eu, dar pentru o justa apreciare, ce am scris initial ramane valabil).