avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... arenda pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

arenda pamant

Am urmatoarea problema.Un teren arabil, pe o succesiune nedesbatuta,apartinand unuia din mostenitori,dat in arenda de un alt mostenitor ,intrucat respectivul nu are discernamant si aflandu-se intr-un camin internat.Mentionez ca exista contract de arendare valabil.Problema este ca arendasul nu vrea sa mai plateasca arenda.Cum pot sa procedez pentru recuperarea banilor din arenda?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:08, 26 Aprilie 2016
toganmihaita a scris:

Mentionez ca exista contract de arendare valabil.

S-a depus un exemplar la contractului de arendare la consiliul local, spre a fi inregistrat in registrul special?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren marietka marietka vreau sa stiu ce lege este pentru terenul agricol care se lucreaza comasat pe mica intelegere ,,eu lucrez terenul tau tu lucrezi terenul meu pentru a putea ... (vezi toată discuția)
Cum pot să încasez arenda restantă? eduard1212 eduard1212 Salutare, Bunica (din partea mamei) a decedat acum 14 ani, Terenul pe care l-a moștenit de la părinții ei (părinții bunicii), se află într-o altă ... (vezi toată discuția)
Cerere cãtre primãrie pentru a-mi comunica date despre o moºtenire anetaaneta anetaaneta Cum trebuie sa formulez o cerere la primarie?, cu privire la o mostenire a4 frati care au un loc si pe care au titlu de proprietate ,dar una dintre surori care ... (vezi toată discuția)