avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Externarea unei persoane de pe ATI care este hranita ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Externarea unei persoane de pe ATI care este hranita artificial si are nevoie de 3dialize saptamanale

Matusa mea este de o luna cu atac cerebral,insuficienta renala face dializa de trei ori pe saptamana,plina de rani la picioare si la spate din cauza imobilizarii.Este hranita prin sonda,este incostienta iar Dcctorul ne-a anuntat ca vinerea mare de Pasti o da acasa.Cum este posibil sa dai acasa un om in aceasta situatie,mentionand ca locuieste la etajul trei si cum sa dispunem de tot tratamentul de care are nevoie?VA ROG AJUTATI-NE CU O SOLUTIE DE REZOLVAREX-(

Alte discuții în legătură

Malpraxis maruus21 maruus21 Buna ziua! Acum aproximativ 6 saptamani tatal meu s-a internat pentru o saptamana (de luni pana luni_ la Institului de Reumatologie Ioan Stoia Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! in prezent exista vreo lege care sa-mi interzica ... mio.c mio.c Buna ziua ! In prezent exista vreo lege care sa-mi interzica sa hranesc cainii comunitari, au fost sterilizati si lasati liberi de unde i.au luat. Vecinii au o ... (vezi toată discuția)