Sunt in prezent in prenatal si nasc in octombrie. Sunt probleme la firma unde lucram cu plata salariului cu intarziere, plata la negru etc, dar ce am aflat acum ma pune pe ganduri anume faptul ca de 2 luni nu au mai platit contributiile la stat?
Afecteaza acest lucru? In ce masura pot interveni?Nu as vrea sa pierd cei 2 ani pentru ingrijirea copilului, la cat m-au muncit acesti italieni nenorociti!!!
Mntionez ca lucrez cu contract la aceasta firma din septembrie 2008.In prezent sunt in prenatal.
Mergeti la I.T.M si verificati ce salariu ati avut ,puteti solicita si efectuarea unui control la firma respectiva ,iar dvs. va puteti plati din mana darile catre stat pentru a beneficia de contributiile necesare.
Este incredibil ce se intampla, nu mai poti avea incredere in nimeni, nici macar intr-o companie mare asa cu a fost cea in care am lucrat eu timp de 11 ani.
Au ajuns aproape de faliment, din aproape 150 angajati, am ramas in jur de 25, din care la birouri 5 (avem si o unitate de productie).
In urma cu o saptamana am fost si eu disponibilizata, iar acest lucru mi s-a adus la cunostina cu 2 zile inainte de a intra in previz. Compania nu are contract colectiv de munca, ci este afiliata la contractul colectiv la nivel national.
Asa stand lucrurile, mi s-a spus ca asta este situatia , iar cei 11 ani de fidelitate si devotament au disparut ca prin minune. Singura compensatie este 1 salariu, firma motivand ca nu are bani sa plateasca mai mult.
As vrea sa stiu, este legala decizia lor?
Va multumesc pentru raspuns..
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Disponibilizare
mihaelaak
Buna ziua,
In urma cu o saptamana am fost disponibilizata, iar acest lucru mi s-a adus la cunostina cu 2 zile inainte de a intra in previz. Compania nu are ... (vezi toată discuția)