avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Suplimentul treptei , suplimentul postului - ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Suplimentul treptei , suplimentul postului - functionari publici

Se mai poate deschise actiune in justitie pentru neacordarea suplimentul treptei si suplimentul postului pentru functionarii publici si in baza caror acte normative?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Calcul suplimentul postului si suplimentul treptei de salarizare ContSters46197 ContSters46197 Imi poate spune cineva cum se calculeaza suplimentul postului si suplimentul treptei de salarizare? (vezi toată discuția)
Textul de lege care reglementeaza cele doua suplimente Adelinda Diaconu Adelinda Diaconu dores sa stiu textul de lege si normele metodologice de aplicare a legii , care reglementeaza cele doua sporuri ,cel al suplimentului postului de 25 % si a ... (vezi toată discuția)
Suplimentul postului pentru functionarul public luciamanta luciamanta Buna ziua. Va rog sa ma indrumati si pe mine in urmatoarea problema: am un proces pe rol la Curtea de Apel Bucuresti si astept pronuntarea în cauza care s-a ... (vezi toată discuția)