avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plata EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

Plata EXECUTARE SILITA

Buna ziua,

Am contestat in instanta o executare silita, am pierdut ("Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge contestaţia la executare ca neîntemeiată. Cu apel în termen de 10 de zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecătoria Cornetu. Pronunţată în şedinţă publică azi, 03.03.2016"), si acum as dori sa platesc. Dar nu stiu unde si cum!

Multumesc
Cel mai recent răspuns: olteanugeo , utilizator 13:07, 27 Aprilie 2016
Lauti legatura cu creditorul si faceti plata la executorul judecatoresc.
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita rami00 rami00 In noiembrie 2007 am contractat un credit de nevoi personale la Bancpost in valoare de 3600 euro din care am platit ratele pana in iunie 2011, creditul era ... (vezi toată discuția)
Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)
Sora mea a avut o firma, a facut un credit pe firma, pe care ... anca_magadalena anca_magadalena Sora mea a avut o firma, a facut un credit pe firma, pe care nu l-a mai putut plati si a fost executata silita. Ea a contestat executarea si a primit azi ... (vezi toată discuția)