avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Teava evacuare wc sparta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Teava evacuare wc sparta

Teava de evacuare de la wc din apt. meu este sparta si curge la apt. de jos. La mine in baie este uscat iar teava este vizibila in apt. de jos. Cine trebuie sa plateasca reparatia,eu sau vecinii de jos?
Cel mai recent răspuns: r_codrescu , utilizator 15:38, 30 Aprilie 2016
Presupun ca o poza ar mai lamuri lucrurile dar nu se poate atasa aici.

Editat de admin: Nu e permis sa precizati numele persoanelor cu care aveti probleme juridice sau de alta natura si nici sa comentati public deciziile moderatorilor.
Cititi Regulamentul forumului:
www.avocatnet.ro/content/tag...
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2016
Admin, administrator
Toate coloanele principale din bloc sunt parte comună .
Pe coloanele respective fiecare ap. este legat , ce nu ține de coloană este proprietate privată și se repară pe cheltuiala proprietarului .
La dv. practic aveți problemă cu sifonul care se află in ap. de dedesubtul dv. și acel sifon duce la conducta principală de evacuare .
Sunt de acord cu cei care au susținut că lucrarea va trebui să o faceți dv.
Ceea ce era spart era o piesa T care face legatura intre evacuarea wc si o coloana orizontala aflata in apt. de jos si care se evacueaza in coloana principala verticala. In alte apt. acest burduf de la wc si cot de evacuare merge direct in coloana verticala principala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu teava colectoare de la wc androidu androidu Eu am o problema, Vecinul de linga mine are teava fisurata, mai exzact teul care face legatura intre wc ul meu si wc ul lui si trebuie schimbata ,iar ... (vezi toată discuția)
Parti comune - instalatii sanitare apartamente mousy mousy Buna seara! Ma intereseaza sa aflu care sunt partile comune in ce priveste instalatia de apa calda/rece/evacuare dintr-un apartament. Mai exact, tevile de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu apa postaluipi postaluipi Buna ziua, As vrea sa ma indrumati in urmatoarea problema: cu 4 ani in urma am cumparat un apartament la etajul 4/4 si mentionez ca personal nu am facut nici ... (vezi toată discuția)