avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Intermediere servicii cazare in UE cine este obligat ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Intermediere servicii cazare in UE cine este obligat la plata TVA-ului?

Srl din RO ,organizeaza turnee sportive, asigura cazare pt echipe si suporteri in UE.Va primi de la hotel facturi cazare si va emite catre cluburi si chiar si persoane fizice din UE, facturi (facturi prestari servicii comision?).Daca se inregistreaza cu TVA special ,va trebui sa plsteasca Tva pentru aceste facturi?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Factura fara tva ? kerekesmargo kerekesmargo o casa de copiii( non profit ,inregistrat ca platitor de tva) primeste bani de la o fundatie din UE (neplatitor de tva) pentru acoperirea cheltuielilor privind ... (vezi toată discuția)
Cazare hotel in ue irinadiana irinadiana ce fac in cazul in care primesc o factura de cazare hotel din Austria pe firma?Cum o declar ? (vezi toată discuția)
Am un apartament in regim hotelier, inregistrat la anaf ca persoana fizica. nadia van der Pas nadia van der Pas Buna ziua! Am un apartament in regim hotelier ,insa sunt inregistrata la ANAF,ca si persoana fizica (nu am SRL sau PFA)...As dori sa stiu daca pot sa ofer ... (vezi toată discuția)