avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributii sociale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributii sociale

Buna ziua. Lucrez la firma X din octombrie. Mi-am scos stagiu de cotizatie si am constatat ca pe luna decembrie este trecut 0 la salariu brut. Acum or contabila nu a declarat si si-a tras ea banii fara stirea directorului? Se mai poate plati din urma pentru luna respectiva daca le spun? Sau ce este de facut sa nu se mai intample pe viitor? Chiar daca verific cu o luna duapa probabil este deja prea tarziu ca eu scot trecutul nu?. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 21:02, 6 Mai 2016
Da, societatea poate efectua plata retroactiv si a de rectifica documentele depuse (D112).
Multumesc pentru raspuns.
@cimpilici
Nu va agitati. Mai mult ca sigur nu s-au transferat datele de la ANAF la CJPAS.
Aceeasi situatie e si la sanatate........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii declarative fiscale pentru luna noiembrie 2011  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]25 noiembrie 2011 [/b] Declaraţia privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor ... (vezi toată discuția)
Verificare virare cas utilizatorx utilizatorx Bună ziua! As dori sa știu cum pot verifica daca în urma cu 20, respectiv 11 ani mi s-au virat CAS, pt 2 luni, deoarece pe raportul CNPP îmi apar lipsa 2 ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale 2018 madalinagabriel madalinagabriel Buna ziua,as dori sa stiu care e stagiu minim de cotizare pentru ca angajatorul sa-mi plateasca concediu medical.M-am angajat in august,iar in ianuarie am avut ... (vezi toată discuția)