Bună ziua!
As dori sa știu cum pot verifica daca în urma cu 20, respectiv 11 ani mi s-au virat CAS, pt 2 luni, deoarece pe raportul CNPP îmi apar lipsa 2 luni. Contabila a spus că a rectificat, dar, deocamdata nu apare modificarea. Au trecut 3 zile, poate nu se actualizează pe loc. Am sunat la ANAF și mi s-au spus că nu am cum sa solicit personal daca mi s-au platit CAS, fiindcă se trimite colectiv pe D112, daca e o instituție,nu pe persoană...Adică eu, contribuabil, nu am voie sa știu pe CNP ulmeu daca s-ar virat CAS. As vrea sa știu cum pot eu sa solicit aceste informații, de acum 20/11 ani. Mulțumesc
Acum și dumneavoastra vreți ca asa de repede sa ajungă informațiile de la anaf la casa de pensii? Și nu e o gluma sau ca să va supăr. Mai așteptați măcar o luna și apoi tot prin acel desfășurător o sa constatați dacă apar modificările cu lunile lipsa.
Din păcate au trecut 2 luni!! Doamna contabila spune că "o să rectifice", cu atitudinea că mi s-ar face o favoare, când în realitate este o faptă penală, prescrisă, ce-i drept. Am demarat procedurile legale