avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Verificare virare CAS
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Verificare virare CAS

Bună ziua!
As dori sa știu cum pot verifica daca în urma cu 20, respectiv 11 ani mi s-au virat CAS, pt 2 luni, deoarece pe raportul CNPP îmi apar lipsa 2 luni. Contabila a spus că a rectificat, dar, deocamdata nu apare modificarea. Au trecut 3 zile, poate nu se actualizează pe loc. Am sunat la ANAF și mi s-au spus că nu am cum sa solicit personal daca mi s-au platit CAS, fiindcă se trimite colectiv pe D112, daca e o instituție,nu pe persoană...Adică eu, contribuabil, nu am voie sa știu pe CNP ulmeu daca s-ar virat CAS. As vrea sa știu cum pot eu sa solicit aceste informații, de acum 20/11 ani. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:34, 29 Ianuarie 2023
Nu numai plata trebuie . ci si depunerea D112 ..
Acum și dumneavoastra vreți ca asa de repede sa ajungă informațiile de la anaf la casa de pensii? Și nu e o gluma sau ca să va supăr. Mai așteptați măcar o luna și apoi tot prin acel desfășurător o sa constatați dacă apar modificările cu lunile lipsa.
Din păcate au trecut 2 luni!! Doamna contabila spune că "o să rectifice", cu atitudinea că mi s-ar face o favoare, când în realitate este o faptă penală, prescrisă, ce-i drept. Am demarat procedurile legale
Atunci asteptati rezultatul de la institutiile la care ati depus sesizarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema revisal/anaf d112 octavianmateo96 octavianmateo96 Buna ziua. Intampin si eu cateva probleme si ar fi minunat sa ma puteti ajuta/lamurii daca ati trecut prin probleme de genul ... Lucrez de 4 luni la firma ... (vezi toată discuția)
Ordin de plata cas utilizatorx utilizatorx Bună ziua! As vrea să știu la ce instituție (în afara de angajator) pot solicita copie după foi de varsamânt (ordine plata) care să ateste virarea CAS ... (vezi toată discuția)
Inregistrare gresita a grupei de munca in arhiva electronica a cnpp sorlei sorlei Buna ziua, va aduc la cunostinta urmatoarea situatie si va rog sa-mi dati un sfat mi-am deschis un cont la serviciile on line ale CNPP si am constatat o ... (vezi toată discuția)