avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 115 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ordin de plata CAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ordin de plata CAS

Bună ziua! As vrea să știu la ce instituție (în afara de angajator) pot solicita copie după foi de varsamânt (ordine plata) care să ateste virarea CAS (contribuția pensie). Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: utilizatorx , utilizator 16:22, 24 Februarie 2023
Buna ziua! La Casa Nationala de Pensii Publice puteti solicita adeverinta de stagiu de cotizare. Va puteti face cont online - [ link extern ] ).


ioana.vezeanu a scris:

Buna ziua! La Casa Nationala de Pensii Publice puteti solicita adeverinta de stagiu de cotizare. Va puteti face cont online - [ link extern ] ).

Mulțumesc, dar este vorba de ordinul de plata, că atare, deoarece la CNPP, chiar daca eliberează o adeverință, chiar daca vizualizezi online toate rapoartele pe portalul CNPP, unde am cont de vreo 2 ani, nu rezultă frauda fiscala. Concret, am 11 luni in loc de 12, în 2 ani , demult, în 2002 și 2011(neavând concediu fara plata, lucrez ca profesor) iar contabila institutiei susține că a virat CAS , ceea ce și apare pe fluturașul de atunci. Pe De 112 au declarat 12 luni, deci...e clar că nu au virat CAS. Am solicitat rectificare dar nu o rezolvă...așa că rămâne instanța, contencios.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema legata de actele pentru pensie - plata retroactiva cas klausi klausi Problema mea a apărut atunci când am văzut în cartea de muncă, că firma unde am lucrat nu făcea dovada plății cas pe o perioadă de doi ani ( înainte ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere declaratia 112 ataela ataela Va rog sa-mi spuneti: -daca am facut o angajare in data de 08.08.2013 ,care este termenul de depunere a declaratiei 112 -in ce mod voi vira banii datorati la ... (vezi toată discuția)