avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Persoane handicap, scutire impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Persoane handicap, scutire impozit

Persoanele adulte cu handicap grav beneficiază de impozit a unei locuinte care nu este propitar dar locuieste in ea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:14, 29 Aprilie 2016
Persoanele detinatoare de certificat de incadrare in grad de handicap beneficiaza de facilitatea scutirii impozitului aferent casa/teren numai pentru domiciliul al carui proprietar este
Impozitul e datorat de catre proprietar, asa ca persoana care locuieste, persoana cu handicap sau nu, nu are de ce scutire sa beneficieze, ea nu datoreaza impozit deloc.
Daca proprietarul unei locuinte e persoana cu handicap beneficiaza de scutire de impozit daca are domiciliul in acea locuinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipozitul pe locuinte pentru persoanele cu handicap grav danieltoamna danieltoamna am o matusa care are un apartament in brasov dar acum are domiciliul in alta localitate{si-a schimbat si buletinul } mai beneficiaza de scutirea la plata ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladiri si teren nikolas nikolas pot beneficia de scutire impozit pe cladiri si teren daca mama mea are grad de handicap grav si locuieste impreuna cu mine avand domiciliul la aceiasi adresa ... (vezi toată discuția)
Resedinta si impozitul pe locuinta al persoanei cu handicap wazz wazz Buna ziua Cartea mea de identitate o am pe domiciliul din orasul X iar viza de resedinta in orasul Y. Sunt proprietar al locuintei de la adresa din orasul ... (vezi toată discuția)