avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Fiscalul vanzatorului de autovehicul si plata ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Fiscalul vanzatorului de autovehicul si plata datoriile fiscale ale acestuia

este normal daca am cumparat un autoturism in luna august 2015 si mi a dat vanzatorul fiscalul pe loc si am facut toate actele necesare de vanzare-cumparare si am avut masina inscrisa de trei ori cu numere provizorii apoi un timp a stat pe dreapta iar luna aceasta dupa ce am facut rar-ul si am platit taxa de mediu la primarie m i sa spus ca trebuie sa platesc datoriile si impozitele fostului propietar in total 5 mil.lei (500 roni) Inteleg ca sa expirat fiscalul lui,dar eu am acte in regula de vanzare-cumparare,o fi aparut vre o lege noua si nu stiu eu?multumesc!#-o
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:08, 3 Mai 2016
Daca ati primit certificatul fiscal de la vanzator rezulta ca la momentul tranzactionarii bunului mobil,vanzatorul nu era in evidenta cu debite
Dv va revenea obligatia sa finalizati procedura de inmatriculare bun mobil in termen de 30 de zile de la achizitionarea vehicului
Acum vanzatorul nu poate sa va mai puna la dispozitie certificat fiscal deoarece nu mai are pe rol fiscal bunul mobil pe care vi la vandut in august 2015

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism mary199812 mary199812 Buna seara, Am si eu o problema, am cumparat un autoturism, contract de vanzare-cumparare reprezentatul de la acte auto a spus ca nu mai e necesara fisa de ... (vezi toată discuția)
Act notarial la vanzarea unui autoturism rogilg_c4 rogilg_c4 Buna, Am si eu o intrebare: la vanzarea unui autoturism se poate intocmi un act notarial prin care cumparatorul sa fie obligat sa plateasca toate amenzile ... (vezi toată discuția)
Fiscal Vally1986 Vally1986 Am si eu o problema destul de mare ...eu sunt plecat din tara si am gasit o masina pe internet de vanzare ...am trimis un var de al meu sa o cumpere .el nu ... (vezi toată discuția)