este normal daca am cumparat un autoturism in luna august 2015 si mi a dat vanzatorul fiscalul pe loc si am facut toate actele necesare de vanzare-cumparare si am avut masina inscrisa de trei ori cu numere provizorii apoi un timp a stat pe dreapta iar luna aceasta dupa ce am facut rar-ul si am platit taxa de mediu la primarie m i sa spus ca trebuie sa platesc datoriile si impozitele fostului propietar in total 5 mil.lei (500 roni) Inteleg ca sa expirat fiscalul lui,dar eu am acte in regula de vanzare-cumparare,o fi aparut vre o lege noua si nu stiu eu?multumesc!#-o
Daca ati primit certificatul fiscal de la vanzator rezulta ca la momentul tranzactionarii bunului mobil,vanzatorul nu era in evidenta cu debite
Dv va revenea obligatia sa finalizati procedura de inmatriculare bun mobil in termen de 30 de zile de la achizitionarea vehicului
Acum vanzatorul nu poate sa va mai puna la dispozitie certificat fiscal deoarece nu mai are pe rol fiscal bunul mobil pe care vi la vandut in august 2015
Fiscal
Vally1986
Am si eu o problema destul de mare ...eu sunt plecat din tara si am gasit o masina pe internet de vanzare ...am trimis un var de al meu sa o cumpere .el nu ... (vezi toată discuția)