avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Stabilire valoare actualizata a unor obligatiuni ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Stabilire valoare actualizata a unor obligatiuni externe

Buna ziua

Exista posibilitatea efectuatii unei expertize financiar-contabile a unor obligatiuni externe (la purtator) - aur, obligatiuni verificate deja, care in urma expertizarii arheologice, s-au dovedit a fi reale? Ce fel de specialist poate efectua o astfel de expertiza financiar-contabila in vederea stabilirii valorii actualizate a acestor oobligatiuni?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 10:55, 3 Mai 2016
Este bine sa apelati la un expert financiar- contabil/ expert la bursa din tara de origine a obligatiunilor care sa aiba acces la datele de pe bursa.
Poate fi si un expert roman care sa aiba acreditare/ autorizare de practica pentru tara de origine si care sa detina informatiile necesare pentru expertiza (documente/ acte normative de referinta, valoare pe bursa, etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz expertiza contabila Mirela Durnea - Expert contabil Mirela Durnea - Expert contabil Care este procedura de urmat in cazul refuzului unei expertize contabile in urma numirii de catre Tribunal, datorita neactualizarii listei expertilor contabili ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila scarlet scarlet un expert contabil are voie sa efectueze expertize si pe alte domenii decat cele pe care este autorizat (vorbesc de cele inscrise pe site-ul MJ)? sau trebuie ... (vezi toată discuția)
Expertul contabil si atributiile sale lucian75 lucian75 Buna seara,dupa 1 an de taraganare si al 3-lea expert contabil desemnat am crezut ca in sfarsit se va efectua expertiza contabila solicitat instantei...a fost ... (vezi toată discuția)