avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire salariu - sume suplimentare
Discuție deschisă în Executare silită

poprire salariu - sume suplimentare

Buna ziua

In 2013 s-a intocmit un dosar de executare silita - poprire pe salariu - pentru suma de 3000 euro + 2000 ron cheltuieli de executare.
Acum in 2016 am solicitat un sold de la executor.La data solicitarii cheltuielile de executare au fost integral platite iar din debit a mai ramas 500 euro Soldul comunicat de ei este soldul care il am si eu dar la care s-a adaugat "actualizare debit" cu 1500 euro.
Am solicitat o explicatie si mi s-a comunicat ca acesta este soldul comunicat de creditor si asa au actualizat si ei iar referitor la dobanzi si penalitati sa vorbesc cu creditorul.
Creditorul imi spune ca lamuririle mi le ofera executorul Cerc inchis.
1.Daca s-a transmis titlu executoriu mie si la angajator cu sumele datorate , pe parcursul executarii acestea mai pot fi modificate ? (sold initial 3000 si dupa 3 ani actualizare sold cu +1500 euro)
2.Se poate ca dupa 3 ani de plata la un debit de 3000 euro sa vina dobanzi si penalitari de 1500 euro ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Poprire salariu si continuare penalitati la banca membruev membruev Am poprire pe salariu ptr nerambursarea integrala a unui credit in euro la banca. Platesc de 3 ani si datoria aproape ca n-a scazut mai deloc. E posibil asa ... (vezi toată discuția)
Verificare poprire salariu stoicadanielapia stoicadanielapia Buna seara, In anul 2014 am primit o executare judecatoreasca la un credit neachitat in suma de 5400 credit si 1100 cheltuiala executare. Mi s-a pus ... (vezi toată discuția)
Reactualizare credit iulia2015 iulia2015 Buna ziua.Ce inseamna reactualizarea creditului? De ce banca sau executorul judecatoresc cer reactualizarea creditului? In urma unei hotariri judecatoresti, ... (vezi toată discuția)