avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Legea darii in plata - contract credit care urma sa ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Legea darii in plata - contract credit care urma sa fie garantat cu imobilul nou

Am facut un contract de credit (in anul 2008) pt achizitionarea unui imobil nou care urma sa fie construit. Acest nou imobil a fost pus in contract ca si garantie pt credit.
Din cauza crizei acest imobil nu a mai fost construit. Constructorul a intrat in faliment, etc.
Ma pot folosii de noua lege (legea darii in plata) ca sa scap de acest credit? Avand in vedere ca acest imobil practic nu exista.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: costinbularca , utilizator 14:17, 4 Mai 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Scuze ca nu am dat toate informatiile legate de acest subiect.
S-a facut si un ante-contract de vanzare -cumparare, la notar, etc care s-a trecut si in cartea funciara. Ajuta asta la ceva?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiltratii subsol bloc noidoi noidoi buna ziua. sunt presedintele blocului meu si am o problema. la subsol, din cauza ploii abundente, au aparut niste infiltratii si este f multa apa pe holul de ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa Daniela2609 Daniela2609 O sa incerc sa fiu cat mai succinta. Am mers la Raiffeisen pentru un credit Prima Casa. Gasisem deja apartamentul. Am transmis bancii toate actele si m-au ... (vezi toată discuția)
Privilegiul constructorului melyse01 melyse01 Bună ziua, Am construit un imobil pentru un beneficiar cu care am incheiat un contract de antrepriză, dar care a ,,uitat,, să plătească cv imobilului. ... (vezi toată discuția)