avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Camion abandonat de angajat in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Camion abandonat de angajat in strainatate

Buna ziua!
As vrea sa stiu cu pot trage la raspundere un angajat pe postul de conducator auto, care mi-a abandonat camionul in Danemarca.

Multumesc!
Utilizatorul "cyan" are dreptate. In cele 5 pagini ale demisiei se bate apa in piua! Demisia este motivata haotic. Nu are cap si coada. Eu, una nu pot sa extrag nicio idee din continutul ei. Nu mai vorbesc de greselile gramaticale! Eu i-am atras atentia ca un salariat nu trebuie sa-si motiveze demisia. El, nu. Vrea sa si-o motiveze si gata! Si m-a "amenintat"ca-mi va trimite si un memoriu.
Nu stiu daca este relevant pentru dvs, pentru mine este si faptul ca, dupa ce l-am angajat, un executor judecatoresc mi-a trimis hartiile pentru a infiinta poprire pe salariul fostului meu angajat. Avea de achitat suma de cca 70.000 lei, credit neachitat, accesat in anul 2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce poate face un patron/angajat in caz de furt? valime valime Buna ziua, Am o intrebare pentru Dvs, legata de furtul intre patron si angajat. > Ce poate sa faca angajatul acuzat ca a furat si pus sa plateasca, fara ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca fara drept de somaj ginel958 ginel958 Avem o societate de exploatare material lemnos.Pentru vanzarea materialului lemnos am angajat o persoana cu studii in domeniu.Desi la Ocolul Silvic unde a ... (vezi toată discuția)
Garantia materiala kintaregala kintaregala unui sofer pe autocamion, se poate încheia contract de garantie materiala? binenteles se va încheia un pv de predare primire a camionului. este cam impropriu ... (vezi toată discuția)