avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am primit clasarea cauzei într-un dosar de depasire ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am primit clasarea cauzei într-un dosar de depasire alcoolemie

Astăzi am primit de la procuratură decizia de clasare a dosarului.Ce pași trebuie să urmez pentru a recupera permisul de conducere?
Vă mulțumesc !
Mergeti la politia rutiera cu ordonanta de clasare si dovada fara drept de circulatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis suspendat Daniel85 Daniel85 Pe data de 31.11.2008 mi s-a suspendat permisul de conducere pentru numere expirate in judetul Salaj iar eu sunt din Vaslui. Problema mea este cand o sa imi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! as vrea să știu după clasarea dosarului în urma ... Maxep95 Maxep95 Buna ziua ! As vrea să știu după clasarea dosarului în urma conducerii sub influența substanțelor , la sânge și urină mi-a ieșit negativ cum pot sa ... (vezi toată discuția)
Valabilitate dovada de circulație Iulian95 Iulian95 Buna ziua! În luna martie 2020 am fost implicat într-un accident rutier soldat cu victime(vinovat fiind eu) si mi s-a reținut permisul de conducere ... (vezi toată discuția)