avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua ! As vrea să știu după clasarea dosarului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua ! As vrea să știu după clasarea dosarului în urma ...

Buna ziua ! As vrea să știu după clasarea dosarului în urma conducerii sub influența substanțelor , la sânge și urină mi-a ieșit negativ cum pot sa îmi recuperez permisul mă puteți ajuta ? Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Maxep95 , utilizator 22:09, 15 Martie 2023
Mergeti la Brigada Rutiera cu ordonanta si dovada fara drept de circulatie.
Buna seara! Mulțumesc pentru răspuns, după ce am primit rezultatul analizelor cei de la poliție mi-au spus că îmi vor clasa dosarul și că trebuie să aștept să primesc prin posta, și cu acele hărti sa mă duc să îmi ridic permisul!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Mergeti la Brigada Rutiera cu ordonanta si dovada fara drept de circulatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare! GeorgeMarafet GeorgeMarafet Va salut, în data de 19 Octombrie 2018 am fost oprit de un filtru de politie unde am fost testat pentru alcool rezultatul a fost 00:00, după mai multe ... (vezi toată discuția)
Permis reținut pe nedrept conf. art. 336 cp ''conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe''. cum îl pot recupera? TiberiuG1 TiberiuG1 Buna ziua. In data de 11.10.2017 am fost implicat intr un accident auto minor fara victime , la sosirea politiei rutiere am fost testat cu etilotestul ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat abuziv narcismurarescu narcismurarescu Buna ziua, Pe scurt, acum 3 saptamani mi-a fost suspendat permisul pe niste prezumtii ale politistilor. Stateam in spatele masini, asteptand un amic, masina ... (vezi toată discuția)