avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bataie cu 7 zile de ingrijiri medicale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bataie cu 7 zile de ingrijiri medicale

intr-un episod de gelozie excesiva, fostul iubit m-a luat pe par, m-a trantit in bat, pumnii in cap, palme tot se ce putea. am ajuns la urgente, am scos cetificat medico-legal cu 7 zile. el zice ca nu am martori. mama mea era la telefon si a auzit tot. m-a amenintat cu verisorul lui senator, ca are martori. nu stiu ce se intampla daca depun plangere, rezolv ceva, macar sa inceteze cu amenintarile. stau pe la prieteni sa nu ma gaseasca.
Cel mai recent răspuns: adela88 , utilizator 14:55, 4 Mai 2016


din experienta practica stiu ca , victimele au tendinta sa se autoinvinuiasca si sa considere ca au meritat "aplicatia" primita .. sau, de cele mai multe ori victimele isi iarta agresorul si se si intorc sa convietuiasca cu el.. este greu, dar sa stiti ca odata ce si-a aratat aceasta latura violenta a sa, sigur va mai gasi prilejuri si ocazii ca pe viitor, din x motive , sa va agreseze fizic din nou..

eu v-as sfatui sa faceti plangere penala pt lovire si sa cereti si ordin de restrictie. nu va lasati intimidata de relatiile agresorului .
In primul rand vreau sa iti spun ca imi pare rau ca ti s-a intamplat asta si ca orice ar fi nu este vina ta. Apoi sa stii ca nu trebuie sa treci singura prin asta, poti cere ajutorul unor organizatii care acorda asistenta femeilor agresate de parteneri. Poti apela si numarul 0800 500 333 Daca te sprijina o organizatie e posibil sa ii fie mai greu sa scape basma curata cu varul senator cu tot pentru ca e mai mare probabilitatea ca neregulile sa fie facute publice. Oricum impotant este sa faci doar ce simti ca trebuie pentru a te simti in siguranta, indiferent de ceea ce spun cei din jur. Aici sunt cateva resurse [ link extern ] /
Ultima modificare: Miercuri, 4 Mai 2016
adela88, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiunea de lovire si alte violente wao95 wao95 Buna ziua , as dori si eu cateva sfaturi Pe data de 06.07.2016 ma aflam intr-un cazino , la un momendat a venit la mine o persoana care mi-a cerut banii , eu ... (vezi toată discuția)
Loviri ionutalextop ionutalextop buna ziua,ma numesc alex,si sambata seara cu mai multi prieteni undeva la tara,stateam la strada,,,,printre care un locanic in stare avansata de ebrietate si ... (vezi toată discuția)
Politia nu si-a dat interesul!!!!???? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Acum 2 zile mama a victima unei agresiuni cu agresor cunoscut ; fost batuta in asemenea hal incat la momentul actual este internata la Spitalul de Urgenta ... (vezi toată discuția)