avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri EU pentru deschidere pensiune in zona ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri EU pentru deschidere pensiune in zona rurala

Salutari
Cum as putea sa accesez fonduri UE pentru reabilitarea/ restaurarea unu conac de aprox 130 de ani si sa il deschid ca si o pensiune . Cum si in ce fel se procedeaza incat sa accesez fonduri cat mai mari ? Starea degradarii la cladire fiind de 40% .
Ultima modificare: Luni, 2 Mai 2016
Szikla, utilizator

Alte discuții în legătură

Locatari abuzivi xyz13 xyz13 Am cumparat de curand un apartament (compus din camera, camara, hol comun, spatii de folosinta comune) intr-un conac. Problema se pune in felul urmator: ... (vezi toată discuția)
Firma cu activitate in domeniul de distributie produse pe fonduri ue Szikla Szikla Salutari Cum as putea beneficia de fonduri UE nerambursabile pentru a deschide o firma de distributie diverse produse ( zona industriala) . Pot obtine un ... (vezi toată discuția)
Pensiune turistica lungu nicolae lungu nicolae acum 4 ani in comuna saes jud sibiu am vrut sa construiesc o pensiune turistica.Planul meu era sa inchei contracte cu grup operator pentru maxim 8 persoane ... (vezi toată discuția)