avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Titlul executoriu în original. Notificarea
Discuție deschisă în Executare silită

Titlul executoriu în original. Notificarea

Bună seara,

Pentru demararea procedurii de executare silită este nevoie de titlul executoriu în original. În cazul unei hotărâri judecătorești definitive niciunul dintre cele două exemplare originale nu se află în posesia vreunei părți. În acest caz este suficientă o copie legalizată?

Notificarea pe calea executorului judecătoresc întrerupe termenul de prescripție? Se înscriu cheltuielile efectuate cu această procedură în cadrul cheltuielilor de executare?

Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 2 Mai 2016
Radu9, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , utilizator 20:53, 2 Mai 2016
Copia legalizata este suficienta. Notificarea intrerupe cursul prescriptiei. Cheltuielile se inscriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare hotarare de la executor magdalenaulm magdalenaulm Buna, pentru executare silita am inaintat catre executorul judecatoresc actele si sentinta judecatoreasca in original. Mai recuperez sentinta originala sau ... (vezi toată discuția)
Intreruperea termenului de prescriptie cristianus cristianus Vreau sa va intreb, din cate stiu eu si s-ar putea sa ma insel, printr-o notificare scrisa catre o soc. com. care trebuie sa ne achite o diferenta de pe o ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva prin care mi se cuvin niste bani! catalinm75 catalinm75 Buna ziua! Iata care este cazul, foarte pe scurt. Eu am platit unui partener de-al meu niste bani ca sa imi presteze un anumit serviciu. Acel partener nu a ... (vezi toată discuția)