avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Carnet conducere de 10 ani, semnul incepatorului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Carnet conducere de 10 ani, semnul incepatorului

Am permis de conducere categoria B de peste 10 ani, dar nu prea am condus. Acum conduc masina destul de des, dar nu am siguranta unui sofer experimentat. Am voie sa folosesc semnul incepatorului?
Ultima modificare: Marți, 3 Mai 2016
Elena_Andreea, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:39, 3 Mai 2016
Nu aveti voie, "lamaia" se foloseste numai in primul an dupa obtinerea permisului de conducere, dar nici nu este sanctionata fapta.;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"lamaite" incepatori nicolle_rox nicolle_rox Buna ziua, imi cer scuze pentru o eventuala stupiditate a intrebarii. Stiu ca in primul an de practicare a condusului de la luarea permisului este obligatorie ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnă să fi „șofer începător” în conformitate cu codul rutier în vigoare? Portdemaky Portdemaky Bună ziua! Am 18 ani și aș dori să vă adresez o întrebare care mă frământă încă de când aveam 16. Sunt posesorul unui permis de conducere din data ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face in acest caz? AndreiFes250 AndreiFes250 Bună ziua! In luna mai am fost oprit de politie cu o motocicleta care nu răspundea categoriei mele de permis( Eu aveam categoria A1 și motorul se încadra ... (vezi toată discuția)