buna ziua
am fost disponibilizat din minerit in anul 2005 comform oug nr.82003,timp de 2 ani am beneficiat de salarii compensatorii inclusiv vechime grupa 1 de munca
ulterior oug. a fost modificat si s-au acordat 3 ani grupa1
intrebarea mea este daca am si eu dreptul la acest an in plus de grupa 1 de munca
In general legile nu actioneaza retroactiv, ci numai pentru viitor. Daca noul act normativ prevede, in mod expres, ca se aplica si retroactiv, atunci puteti beneficia.
Ve referiti la Ordonanţa de urgenţă nr. 8/2003 privind stimularea procesului de restructurare, reorganizare şi privatizare a unor societăţi naţionale, companii naţionale şi societăţi comerciale cu capital majoritar de stat, precum şi a societăţilor comerciale şi regiilor autonome subordonate autorităţilor administraţiei publice locale ?
Pensionare mineri
Ginodino
Buna ziua.
Am o mare nedumerire.Cu 1 iulie 2015 incetez activitatea ca miner subteran 100%.
Perioada lucrata ca si miner subteran 17-feb.1993-1 iulie ... (vezi toată discuția)
Vechime grupa 1
busu_mn
am fost angajat timp de 22 de ani in o societate incadrat in grupa 1 suprafata. In ianuarie 2006 am fost concediati conform ordonantei 8/2003 primind plati ... (vezi toată discuția)