Buna ziua,
Sotul meu a depus o actiune de divort fara ca eu sa stiu si ieri mi-a venit o instiintare ca in termen de 25 de zile trebuie sa depun intampinare. Din cele mentionate de reclamant nu sunt de acord cu desfacerea casatoriei din vina exclusiva a paratei, adica a mea. Va rog daca se poate sa ma ajutati cu formularea inatmpinarii. Multumesc
Buna ziua,
Scrieti exact ceea ce doriti dumneavoastra in sensul desfacerii casatoriei din vina comuna si trimiteti in 2 exemplare la instanta.
Mentionati numele, numarul dosarului si judecatoria.
In cazul in care nu sunteti de acord cu actiunea reclamantului, formulati pe langa intampinare , o cerere reconventionala in care sa solicitati desfacerea casatoriei din culpa sotului.
Nu exista vreun tipar de intampinare, fiecare se face dupa masura si faptele partii. E ca si cum va vand o rochie fara sa stiti masura.
Trebuie sa combateti argumentele juridice din actiune, sa aratati si culpa sotului la destramarea casatoriei sau faptul ca ea nu e destramata, nu stiu macar ce urmariti, care e scopul dv.
Divort avantaje
mirelba
Buna ziua,as avea o intrebare:intr-un eventual proces de divort ar fi mai avantajat cel care depune primul actiunea sau nu are nici o relevanta? Sa astepte sa ... (vezi toată discuția)
Intampinare divort
28lacra
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca intr-o actiune de divort, este mai bine ca intampinarea sa fie introdusa impreuna cu o cerere reconventionala sau ... (vezi toată discuția)