avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intampinare divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intampinare divort

Buna ziua,
Sotul meu a depus o actiune de divort fara ca eu sa stiu si ieri mi-a venit o instiintare ca in termen de 25 de zile trebuie sa depun intampinare. Din cele mentionate de reclamant nu sunt de acord cu desfacerea casatoriei din vina exclusiva a paratei, adica a mea. Va rog daca se poate sa ma ajutati cu formularea inatmpinarii. Multumesc
Buna ziua,
Scrieti exact ceea ce doriti dumneavoastra in sensul desfacerii casatoriei din vina comuna si trimiteti in 2 exemplare la instanta.
Mentionati numele, numarul dosarului si judecatoria.
In cazul in care nu sunteti de acord cu actiunea reclamantului, formulati pe langa intampinare , o cerere reconventionala in care sa solicitati desfacerea casatoriei din culpa sotului.
Nu exista vreun tipar de intampinare, fiecare se face dupa masura si faptele partii. E ca si cum va vand o rochie fara sa stiti masura.
Trebuie sa combateti argumentele juridice din actiune, sa aratati si culpa sotului la destramarea casatoriei sau faptul ca ea nu e destramata, nu stiu macar ce urmariti, care e scopul dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort avantaje mirelba mirelba Buna ziua,as avea o intrebare:intr-un eventual proces de divort ar fi mai avantajat cel care depune primul actiunea sau nu are nici o relevanta? Sa astepte sa ... (vezi toată discuția)
Intampinare divort 28lacra 28lacra Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca intr-o actiune de divort, este mai bine ca intampinarea sa fie introdusa impreuna cu o cerere reconventionala sau ... (vezi toată discuția)
Pronuntarea divortului din culpa excesiva,atrage dupa sine.... ioanraul ioanraul daca divortul se pronunta din culpa excesiva a mea,imi afecteaza programul de vizitare a minorului?mentionez faptul ca am cazut de acord asupra ... (vezi toată discuția)