avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Taxe ptr acize
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Taxe ptr acize

Buna ziua, as vrea sa stiu daca am o sc care are ca domeniu de activitate cod caen:,4617,4634,4725,4711 este cazul sa platesc acize daca fac distributie de bauturi alcoolice traditionale(tuica de pruna) pe care o i-au cu factura de la un producator autorizat ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:50, 8 Mai 2016
Ce intelegeti prin producator autorizat? Antrepozit fiscal sau altceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizarea unei distilării tuica IonutG77 IonutG77 Va salut! ma poate ajuta cineva cu niste informatii? Care sunt pasii de urmat pentru autorizarea unei distilerii, m-ar interesa sa produc bauturi spirtoase, ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde țuica legal produsa în gospodarie? eduardoo eduardoo Ce lege reglementează modul de deținere a unui cazan de țuică în gospodarie și modul de comercializare a unei părți din țuica produsa în gospodăria ... (vezi toată discuția)
Cum pot export tuica in uniunea europeana cu sau fara fonduri nerambursabile? ContSters167999 ContSters167999 Am doar prunele, nu si alambicul. Din cate stiu eu, nimeni nu are \"antrepozit\", toti facem tuica la cele 4-5 cazane din sat. Si-apoi, nu se poate numi ... (vezi toată discuția)