avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cum pot proteja un proiect scris de afaceri?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cum pot proteja un proiect scris de afaceri?

Buna seara!
Curand am inceput sa scriu un proiect pentru un ONG.
Va rog sa ma ajutati cu niste informatii la cum pot proteja acest proiect scris inainte de a-l prezenta investitorilor,fondatorilor si sponsorilor.
Nu doresc ca acest proiect si ideie sa fie folosita in interese personale.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: asociatiapaintball , utilizator 13:25, 10 Mai 2016
O posibila idee ar fi sa iti trimiti prin posta un plic cu proiectul scris si sa pastrezi acest plic inchis in eventualitatea ca pe piata ar aparea valorificarea ideii tale. Plicul inchis poate fi folosit ca proba in instanta in caz ca deschizi un proces.
La fel am procedat si eu in trecut si cineva mi-a recomandat acesta metoda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este copyright ? / copyright pe idee ? oarfa oarfa Conceptul relativ de copyright (drept de autor) il inteleg. Nu pot ma pot lauda ca ii stiu toate ascunzisurile ca e absurd pentru un simplu \"citizen\". Ce ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor, grupul informal julyane19 julyane19 Bună seara, Am două nelămuriri. 1. În colaborare cu doi colegi, vrem să iniţiem un proiect în cadrul Universităţii Bucureşti. Care nu ... (vezi toată discuția)
Drept de autor domeniu it alexaC alexaC Am realizat un program de calculator, in afara orelor de servici si intr-un domeniu diferit, pentru cercetare. As dori sa aflu ce se poate face pentru a-mi ... (vezi toată discuția)