avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... deductibilitatea de la impozitul pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

deductibilitatea de la impozitul pe venit

Salut!
Am nevoie si eu de cateva lamuriri, daca ma poate ajuta cineva:
vreau sa montez centrala termica la apartament. Se considera aceasta o imbunatatire adusa locuintei si ca atare voi fi scutit de la plata impozitului?
si daca DA, cum se procedeaza? nu mai platesc impozit in suma echivalenta cu valoarea investita sau nu platesc impozit un an?

merci
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 12:36, 13 August 2009
Nu. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect gaze alexyonutz92 alexyonutz92 salut! De curand am intrebat furnizorul daca imi poate executa proiectul pentru montarea centralei termice (pentru incalzirea locuintei). Tin sa mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Aprobare racordare conducta gaze/centrala de la platitorul instalatiei ContSters369117 ContSters369117 Buna seara,am o mica nelamurire si sper ca aici sa gasesc raspunsul ! Acum 12-15 ani nu mai stiu exact trebuie sa urmaresc actele,am luat hotararea de a ... (vezi toată discuția)
Deducere unele cheltuieli din chiria platita la stat cliffhanger cliffhanger sunt chirias la stat, intr-o comuna, am facut investitii in locuinta, respectiv introducerea gazului metan, imbunatatirea confortului termic (montare ... (vezi toată discuția)