avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proiect gaze
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proiect gaze

salut! De curand am intrebat furnizorul daca imi poate executa proiectul pentru montarea centralei termice (pentru incalzirea locuintei). Tin sa mentionez ca in momentul de fata apartamentul este prevazut cu sobe de teracota pe gaze naturale.
Furnizorul mi-a solicitat suma de 500 lei / soba pentru a-mi oferi dreptul sa daram sobele. Vreau sa stiu daca ar fi vreo lege ce ar sta la baza solicitarii acestora, eu unul nu am gasit nimic.
Avand in vedere ca locuinta imi apartine , poate furnizorul sa imi impuna o asemenea conditie? in contract nu este nimic stipulat.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:26, 8 Martie 2018
Posibil sa va pripiti, de ce sa daramati sobele si sa le inlocuiti cu centrala termica tot pe gaze ?!
In ideea ca furnizorul de gaze a contribuit financiar la constructia sobelor, acesta ar putea cere niste bani ca sa recupereze din pierdere in cazul ca renuntati la gaze si montati centrala pe lemne/ pacura/ carbuni/ electrica.
Daca renuntati la gaze, in contract ar trebui sa fie mentionate conditiile in care se poate renunta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sobe pe lemne narcis38 narcis38 buna!locuiesc intr-un bloc cu parter si etaj 1 .iar acest bloc, incalzirea a fost cu centrala pe bloc.dar de 1 an aceasta centrala nu mai exista si mi-am ... (vezi toată discuția)
Acordare ajutoare pentru încãlzire cu energie electrica luciana-vasilica luciana-vasilica De ce persoana care are venit de 620 lei net şi locuieşte într-un bloc unde nu există altă sursă de încălzire decât curentul electric nu ... (vezi toată discuția)
Ajutoare guvernamentale nistorsofia nistorsofia Buna ziua !, sunt o proaspata pensionara cu o pensie nemaipomenit de mare de 441 de lei .As dori sa ma indrumati catre o cale legala de obtinere a unui ... (vezi toată discuția)